öntöző balatonalmádi

Tényleg bővíthető az öntöző Balatonalmádiban?

A kert locsolása szórakoztató is lehet, ha ezt a feladatot egy automata rendszerre bízzuk. Mindössze annyit kell tenni, hogy telepítjük a föld alá rejtett rendszert, ami biztosítja a gyepnek és más növényeknek a szükséges mennyiségű vizet, miközben mi pihenünk a kertünkben. Az öntöző Balatonalmádi új és meglévő kertjeibe egyaránt telepíthető. A telepítés után a gyepben egy kis nyomvonal keletkezik a föld alatt, ami rövid idő után láthatatlanná válik. Az öntözés általában éjszaka vagy reggel történik.

Az időtartamot a vezérlőkkel kényelmesen behatárolhatjuk. Az öntöző Balatonalmádiban segít, hogy a gyep, a cserjék, a cserepes növények, a zöldségek és a virágok gyönyörűen fejlődjenek. A rendszer a nedvességérzékelő segítségével képes alkalmazkodni az egyes növények vízigényéhez. Egyenletesen öntözi a gyepet és pontosan adagolja a vizet a bokrok és virágágyások vagy a cserepes növények számára. Az öntöző Balatonalmádiban pontos és gazdaságos locsolást biztosít és szinte korlátlan bővítést tesz lehetővé.

Öntöző rendszer meglévő és új udvarokra

A locsolás hagyományos módját, például a kerti tömlőt egyre inkább felváltja az automata megoldás. Öntöző rendszer megléte esetén a kert vízellátása a növényzet típusának megfelelően kiválasztott módon történik. A munkáját egy megfelelően programozott vezérlő irányítja. Ennek a megoldásnak sok előnye van. Az öntöző rendszer gyakorlatilag karbantartásmentes, így a kert öntözésével töltött időt megtakarítjuk vagy más tevékenységgel tölthetjük.

Másrészről lehetővé teszi az optimális vízfogyasztást, akár 50%-kal kevesebbet, mint amit a hagyományos öntözés garantál. A rendszer úgy programozható, hogy a megfelelő mennyiségű vizet juttassa a növényekhez. Mikor érdemes automata öntöző rendszert telepíteni? A legjobb, ha a berendezést a kert alapozása előtt telepítjük. A föld alatti részét a földmunkák elvégzése után és az építési munkálatok, például a burkolás vagy tereprendezés előtt kell telepíteni. A föld feletti részét pedig a növények elültetése és a gyepszőnyeg lefektetése után kell telepíteni.