grey goose vodka

Grey Goose vodka bármilyen eseményre

Úgy tartják, hogy a minőségi ital kismértékben orvosság, evés előtt egy kupica rövid, utána pedig kevés bor jót tesz az egészségnek. Ehhez remek ötlet a világhírűvé vált Grey Goose vodka, aminek ötlete egy amerikai italkereskedő, Sidney Frank fejében született meg.

Egy francia pincemester, Francois Thibault is a segítségére volt a tervezésben. A közös munkájuk eredményeképpen megszületett a Grey Goose vodka, ami 1998-ban elnyerte a legjobb ízvilágú elismerést. Bizonyos hírek szerint, olyan sikeres volt a cég, hogy 2004-ben a Bacardi megvásárolta az ital gyártásának jogát több mint 2 milliárd dollárért.

A tulajdonváltás után sem történt változás a Grey Goose vodka minőségében. A gyártási folyamatok azóta is az eredeti hagyományokat követik. Érdemes tehát megkóstolni ezt a finomságot, ami megvásárolható a premiumitalnagyker.hu webshopból. Különleges szeszesital a Grey Goose vodka, amit ha egyszer megkóstol, többé nem akarja majd nélkülözni. Bármilyen fontos eseményen megállja a helyét ez a 40 fokos itóka.