Üvegezés Budapesten: amikor túlságosan átéled a VB izgalmait

Ha a labdarúgás önfeledt élményei közepette ablakot találnál el kapu helyett, akkor semmi pánik, itt kaphatsz segítséget. Zotya üveges mindenkinek segítséget nyújt a szorult helyzetekben télen és nyáron egyaránt. Teljesen mindegy, hogy melyik pillanatban kap el a harci kedv, hiszen a törött üveg gyorsan kijavítható, de ehhez a megfelelő szakember segítségét kell kérni.

 

Budapesten az üveges gyorsszolgálat a hét összes napján az ügyfelek rendelkezésére áll. A helyszínre kiszállva szinte azonnal díjmentesen elvégzik a kárfelmérést, majd azonnal megoldást is kínálnak a problémára. A munkákat rövid határidővel és precízen végzik, hiszen fontos számukra hogy sok elégedett ügyfelet kiszolgáljanak Budapest területén. Ajtók, ablakok, kirakatok, biztonsági üvegek teljes körű cseréjét, javítását vállalják. Probléma esetén a telefonban minden esetben ismertetni kell a probléma okát, hogy miben keletkezett kár. A sérülésről képek kell készíteni, amely alapján gyorsan megállapítható, hogy milyen üveg cseréjéről van szó. A képet el kell küldeni az üvegezéssel foglalkozó gyorsszolgálatnak, ahol azonnal cselekednek.

 

Senkinek sem jó, ha törött üveg van a lakásban, hiszen ha kisgyermek is tartózkodik otthon, akkor kifejezetten balesetveszélyes a helyzet. Ezeket az üvegeket azonnal ki kell cserélni. Télen még nehezebb a helyzete sokaknak, hiszen a hideg időjárásban a betört ablaküveg nem igazán biztosítja a meleg megtartását az otthonokban. Ilyenkor azonnali megoldást kell találni. Sokszor a beltérben történik meg az üvegkár, hiszen a huzat becsaphatja az üvegezett beltéri ajtót is, de a VB izgalmai közepette is berúghatjuk az üveget. Semmi gond, hiszen a törött üveg felületéről készített képet azonnal el lehet küldeni a szakembereknek, akik azonnal beazonosítják, hogy milyen üvegre van szükség. Az üveg méretét azonnal meg kell adni és máris érkezik az ajánlat az üveg cseréjére. Amennyiben az ajánlat elnyeri tetszésünket, úgy rövid időn belül megkezdik a munkálatokat. A fentieken túl bútorok üvegezésével, hőszigetelő üvegek cseréjével és fürdőszoba tükrök kialakításával is foglalkoznak.