sierra tequila

Számos díj tulajdonosa a Sierra Tequila

Ez a világ 3 legkelendőbb szeszesitalának egyike. A Sierra Tequila az eladásokat tekintve az első számú tequila Magyarországon és számos más európai országban. Az ital a kék agavé belsejéből készül, amik több mint 2000 méteres magasságban nőnek.

Az értékes kék agavék a legtisztább és leggyümölcsösebb ízükről ismertek, ráadásul csak 8-10 évesen szüretelhetőek. A kész Sierra Tequila Silver kristálytiszta színű, határozott ízű, finom és kellemes karakterű. Ez egy tiszta és átlátszó ital, gazdag, gyümölcsös és friss aromával.

Az előállítását összetett és hagyományos gyártási folyamat, gondos kézműves munka jellemzi. Az agavék gondos kiválasztása és a finom kettős lepárlás rézüstben, a legmagasabb színvonal alapja. A Sierra Tequila előállítására szigorú előírások vonatkoznak.

Az ital a lepárlás után rozsdamentes acéltartályokban marad és pihen. Ezt követően palackokba töltik és a világ több mint 90 országában értékesítik, ahol vitathatatlanul a fogyasztók kedvence. A Sierra Tequila számos díjat nyert el a minőségéért és az ízéért.