kabin méretű bőrönd

Samsonite bőrönd változatos színekben

A poggyász a legújabb technológiáknak köszönhetően, már többféle méretben és súllyal kapható. A többféle színben megvásárolható kabin méretű bőrönd esetében is igaz ez az állítás. A legtöbb gyártó a csomag méretét a talajtól a fogantyú tetejéig méri, nem a táska belső paraméterei alapján számolnak. A méretek általában hüvelykben vannak megadva és hasonló mintákat követnek, hogy megfeleljenek a légitársaságok által meghatározott korlátozásoknak.

A kemény borítású poggyásszal azonos magasságú, puha borítású kabin méretű bőrönd tágasabb lehet. A 2 kerekes darabok általában nagyobb kapacitásúak, mint egy 4 kerekes típusok, mivel a táska egészen a földig ér. A csomagok kapacitását általában literben mérik. A gyártók ezt egészen másképpen szokták mérni és a különböző mérések miatt, nagyon eltérő eredményeket kapnak, ezért az összehasonlításnál óvatosan kell eljárni. Ha külföldre utazik, akkor a kézipoggyász korlátja rendkívül eltérő lehet. A nemzetközi utazásokhoz megfelelő kézipoggyász mérete 21×14 x8 hüvelyk, míg a kabin méretű bőrönd lehet sokkal nagyobb is.

Az egyik legfontosabb döntés, amit minden utazó meghozhat, hogy milyen poggyászt vásároljon. A Samsonite bőrönd palettája temérdek mérettel rendelkezik, valamint árban is eltérő. Gyakran nehéz meghatározni a táskák relatív előnyeit, ha ilyen eltérő áron érhetőek el. A légitársaságok egyre fukarabbak a poggyász súlykorlátozásaival kapcsolatban. Ha maga a csomag sokat nyom, az azt jelenti, hogy kevesebb tárgyat vihet magával, vagy több pénzt fizet a kiváltságért.

Ettől függetlenül, egy könnyű anyagokból készült Samsonite bőrönd jól fog szolgálni. Nem számít milyen táskát vásárol, fontolja meg a lehető leghatékonyabb választást mind közül! A poggyászok kemény és puha borítással rendelkeznek. A kemény táskák tartósabbak, és jobban viselik a gyűrődést. Bár általában nem teljesen vízálló, a kemény borítású poggyász jobban véd az eső, a tócsák és a kiömlések ellen. A puha Samsonite bőrönd gyakran bővíthető és jobban kinyúlik a szélén, így több hely marad a pakolásra.