női harisnya

A női harisnya variációi különbözők

Amikor a termék megvásárlására kerül sor, akkor érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni. Tudni kell azt, hogy a női harisnya rugalmas anyagból készül, ezért a méretek lazábban vannak szétosztva. Sokféle változatban beszerezhető az áruházakból.

A kompressziós típus vérkeringést serkentő hatással bír. Meggátolja a vérrögök képződését, valamint a lábak bedagadását. Nagyon népszerű az alakformáló verzió is. Ennek előnye, hogy leszorítja a hasat, emeli a feneket, összetartó és combformáló hatása van. A necc női harisnya hálós kialakítású, ami szexi és egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. Az anyagát tekintve széles a kínálat. Az egyik legelterjedtebb a nylon típus. Ez egy szintetikus szál, ami nagyon tartós. Sokan szeretik a microfibra változatot, ami rendkívül vékony.

Kiváló légáteresztő tulajdonsága van, emellett kellemes tapintású, puha a szövése, egyenletes és sima. A viselése könnyed, ezáltal sokak kedvencévé vált. Az akrill női harisnya szintén közkedvelt, hiszen nem szöszösödik, zsugorodik és könnyen mosható.