ózongenerátor árak

Ózongenerátor árak és az ózongáz szerepe

Az ózonkezelés igen elterjedt fertőtlenítő, légtisztító módszer. Orvosi rendelőkben, éttermi konyhákon, ipari területeken, de lakásokban és gépjárművekben is alkalmazzák. Az ózongenerátor árak megfizetésével kórokozóktól mentes életteret kap. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag.

Nemcsak semlegesíti a kellemetlen szagokat, mint az olaj, füst, doh, de nincs olyan kórokozó, ami ellen tudna állni neki. A baktériumok, gombák, vírusok és penész elveszíti a harcot az ózongázzal szemben. Miként működik? Az oxigén 2, míg az ózon 3 oxigén atomot tartalmaz. Amikor az ózon molekulák találkoznak a káros részecskékkel, bekövetkezik az oxidáció, aminek során a baktériumok, vírusok elpusztulnak, míg az ózon oxigénné alakul. Az eredmény a baktériummentes, oxigénben dús levegő.

Fontos tudni, hogy az ózongáz mérgező, a belégzése veszélyes, így a kezelés után 45 perccel foglaljuk csak el újra a területet. Az ózongenerátor árak megfizetésével a saját biztonságáért tesz. A kártevők elpusztításával garantált a tiszta levegő.