MobileHome webáruház

Csodás hogy már néhány csúcskategóriás okos telefonhoz, tablethez vezeték nélküli illetve mágneses csatlakozású adatkábelt illetve töltőt gyártanak, amelynek számos előnyös tulajdonsága van.
A mágnese csatlakozás miatt elkerülhető hogy beletörjön vagy beleszakadjon a készülékbe.
Az adatátvitel sebessége kétszer vagy háromszor gyorsabb a hagyományos adatkábelnél.

Fél kézzel is csatlakoztatható, akár vezetés közben is így egy pillanatra sem kell az útról levenni a szemed.
Divatos és menő innovatív megoldás, emellett elegáns is.
Az okos eszköz tulajdonosok nem nélkülözhetik ezt a remek mágneses adatkábelt. Ha hagyományos adatkábelek valamelyikét rendelnéd meg inkább a MobileHome webáruházban megteheted, rövid szállítási határidővel akár a postaköltség megtakarításával akár Micro USB adatkábel, Mini USB, ligtning csatlakozó vagy USB c csatlakozó, HDMI adatkábel amire szükséged van.

A mágneses töltő már 1-2 centiméter távolságból csatlakozik a telefonhoz, szinte magához húzza. A telefont felemelve sem enged a mágnes így könnyen elkerülhetők a leesős balesetek, mert a mágnes megtartja a készüléket. Nagy előny még, hogy a mágnes mindig a jó pozícióban fogja csatlakoztatni a telefonunkat, mert ha fordítva próbáljuk taszítani, fogja. A lecsatlakozás is könnyűszerrel lehetséges, a kábel fejének megbillentésével bontható a kapcsolat.
Számos panasz érkezik az olcsó, bevizsgálatlan adatkábelekről, csatlakozókról. Az olcsóbb így drágábbá válik, mert a használhatatlan a funkcióját betölteni képtelen eszköz helyett végül mégiscsak be kell, szerezzünk egy drágábbat, de használhatót akár USB adatkábelből is. Nálunk minden termékre garanciát kapsz. A megbízható helyről való vásárlással sok bosszúságtól szabadulhatsz meg.