csomagküld

Így intézheted a legegyszerűbben a külföldi csomagküldést

Csomagküldést tervezel? Fontosnak tartod a megbízhatóságot? Ez különösen igaz azokban az esetekben, ha külföldön van a célállomás. Ma már egyszerűbb a külföldi csomagküldés, mint azt valaha is gondoltad. Akár pár perc alatt is elindíthatod a külföldi csomagfeladás folyamatát. A háztól házig szállításnak köszönhetően a karácsony előtti időszakban is maximális kényelemmel történhet a csomagküldés.

 

S hogy melyek a legnépszerűbb szállítók? A futárcégek között nemzetközi viszonylatban is előkelő helyet foglal el a DPD és a TNT. Választhatod a közúton történő szállítást, ez bizonyul a gazdaságos döntésnek. Ha viszont fontosnak tartod, hogy mihamarabb, akár egy munkanapon belül megérkezzen a csomag, akkor a TNT Express, vagyis a légi úton történő szállítás bizonyul ideálisnak számodra. Mennyire mélyen kell mindezért a zsebedbe nyúlnod? Ez elsősorban a csomag paramétereitől függ. Az online tájékozódás segítségével kalkulálhatsz, hogy mennyiért szállítanák a küldeni kívánt csomagot a különböző futárszolgálatok.

Természetesen a biztonság sem elhanyagolható, ennek érdekében pedig akár 1 millió forint összeghatárig is bebiztosíthatod a csomagod. Apropó, anyagiak! Az online futárrendelés mellett egyszerre rendezheted is a neten a számlát, ezzel is a gyorsaságot és a gördülékenységet fókuszba helyezve. A DPD és a TNT esetében nincsenek rejtett költségek, és tényleg annyit fizetsz, amennyit a kalkuláció során megkapsz, a megbízhatósághoz pedig kétség sem férhet.

 

Nem csak magánszemélyek választják a külföldi csomagküldés opciót, hanem a webshopok is mind gyakrabban vállalnak külföldi kiszállítást. Erre természetesen olyan termékek esetében van lehetőség, melyekre valós igény mutatkozik a határainkon túl élő magyarok részéről. Legyen akárhogy is, az árak még mindig nem elhanyagolhatóak akkor, ha csomagfeladásról van szó. Annak érdekében, hogy a számodra leginkább megfelelő futárcéget válaszd ki, tájékozódj előre az árkülönbségekről és a feltételekről. Nem árt, ha tudod, milyen súlyú és méretű csomagot szeretnél feladni, hiszen ez befolyásolja a szállítási költségeket. Amennyiben a gyorsaság is lényeges, úgy mélyebben a zsebedbe kell majd nyúlnod, ez viszont sokak számára lényeges szempont az ünnepekhez közeledve.