Ezek a legmenőbb nyomtatott pólók 2020-ban

Szuperanyu, szuperapu, orvosoknak sztetoszkópos, szülinaposoknak számos modell – a nyomtatott pólók között mindig találni egy ötletes darabot, amely feldobja az ember ruhatárát. Szétnéztünk a legmenőbb 2020-as darabok között.

Még mindig menő a póló nyomtatott formában

A nyomtatott pólók divatja 2020-ban sem „pukkadt ki”, ezek az ötletes és vicces megoldások még mindig a laza öltözködés alapelemei közé tartoznak. A póló nyomtatott formában persze sokféle lehet, éppen ez adja ennek a ruhadarabnak a nagyszerűségét. Egy humoros felirat jobb kedvre derítheti a póló viselőjét, ám könnyen lehet, hogy olyasvalakinek okoz örömet, aki szembe jön az utcán. A lényeg az egyszerű üzenet, a látványos és egyedi megvalósítás.

Ami a 2020-as trendeket illeti, továbbra is menő a pólóval üzenni. Ez tizenkét évadon át bejött Sheldon Coopernek és barátainak az Agymenők című sorozatban, de a hétköznapi életben is hasonlóan kedveltek ezek a kényelmes öltözékek. A szülők számára különösen aktuális lehet egy friss darab, a Szuperanya vagy Szuperapa felirattal ellátott pólókat biztosan örömmel viseli mindenki, akinek gyermekei vannak. Nem kell feltétlenül a fiatal korosztályra gondolni, az idősek legalább ilyen bevállalósak, amikor a humor kerül az öltözködés középpontjába.

Ajándéknak is tökéletes egy póló nyomtatott formában

A hivatásodat és a hobbidat is a pólódra teheted: ha orvos vagy, lógjon rajta egy rajzolt sztetoszkóp, ha szeretsz horgászni, tedd rá a nagy fogást. Nem muszáj ezt neked megtenned: a nyomtatott pólót sok esetben ajándékba kapja az ember. Pólóból ugyebár sosem elég, ha pedig némi humort is csempészünk a születésnapokba és más ünnepekbe, abból általában ötletes végeredmény kerekedik ki. Egy ilyen darab ideális ajándék minden alkalomra.

Ha már a születésnapot említettük: a 30-as, 40-es, 50-es és 60-as számmal ellátott darabok a legnépszerűbbek, a kerek évszámokhoz kapcsolódva ugyanis az ember bátrabban ölti magára a korát. Ami a látványvilágot illeti, szinte minden lehetőség elérhető, egyedül arra kell figyelni, hogy a póló és a rákerülő minta jól mutasson együtt – a fekete és a fehér alapszín erre tökéletes. Ha ez megvan, egy szerethető ruhadarab kerül majd be a szekrénybe.