Ajándékozz gravírozható karkötőt a Szerelmednek!

Mára egyre jobban elterjed az az ajándékozási forma, miszerint igyekszünk olyan maradandó ajándékot adni szerettünknek, ami több éven át hasznára válik. Több éven keresztül használhat, viselhet vagy hordhat.

Ajándékozz garívorzható karkötőt a Szerelmednek!

Mára egyre jobban elterjed az az ajándékozási forma, miszerint igyekszünk olyan maradandó ajándékot adni szerettünknek, ami több éven át hasznára válik. Több éven keresztül használhat, viselhet vagy hordhat.

A karkötőshop.hu webáruházában erre a célra alkottuk meg a gravírozható karkötő kategóriánkat, melyben olyan szuper ékszereket vásárolhatsz szerettednek, amire kedved szerint gravíroztathatsz egy terszőleges szöveget. Irathatsz rá akár egy rövidebb-hosszabb idézetet, vagy egy közösen használt szlogeneteket is. Utóbbiről tuti, hogy mindig egymásra fogtok emlékezni akár mikor tekintetek rá a karkötőre.

Anyagukat tekintve a legjobb minőséggel dolgozunk!

Vegyük szemügyre a rozsdamentes gravírozható karkötőinket, melyekre nagyon büszkék is vagyunk, hiszen magasan vezetik az eladási rátát! Nem is csodálkozunk, hiszen letisztult vonalai mellett magabiztosságot is sugároz ez a remek karkötő típusunk. Többféle színben is kapható nálunk, ezüst, arany, és fekete színekben.

Kalen márkájú prémium minőségű karkötőink is kelendőnek számítanak, melyek vékonyabb alkatú karkötők. Ugyanakkor erős marha bőrből készülnek, így ellenállnak az erős külső behatásoknak. Egy fehér vagy fekete színá díszdobozban, mely szintén kapható nálunk, csodás ajándék lehet szíved egyetlen szerelmének!

Igyekszünk egyre több gravírozható karkötő típust felvonultatni nektek, hogy a választék mindig nagy legyen, éppen ezért szinte havonta bővül a készetlünk új és új darabokkal. Rendelj bátran, és mi házhozszállítjuk 3 munkanapon belül!

A gravírozás módszerei eltérőek lehetnek.

Többféle módszert ismerünk a karkötők gravírozására. Kezdve a sima ráírástól, a fiber lézeres gravírozásig. Azonaban a legelterjedtebb módszer az a gravírtűs marási eljárás, mellyel roncsolásmentesen és szépen végrehajtható a gravírozás. Olcsóbb művelet a fiber lézernél, de a fiber lézeres gravírozás gyorsabb és hulladékmentesebb megoldást jelent. Valamint a betűk és alakzatok széle szinte teljesen cikkcakk mentesek lesznek a művelet végére. Mi ugyan nem vállalunk gravírozást, de ajánlani tudunk erre a célra cégeket is.