férfi karórák

A bőrszíjas férfi karórák népszerűsége is nő

Egy karóra sokat elárul viselője stílusáról, érdeklődési köréről, ízlésvilágáról, foglalkozásáról. Egy kis odafigyeléssel megállapítható, hogy a karóra viselője laza vagy komoly, sportkedvelő, vagy a klasszikus elegancia iránt rajong, a divatot és luxust becsüli nagyra, vagy leginkább a technikát és a gyakorlatiasságot helyezi előtérbe. Éppen ezért nem vehetjük félvállról a karóra választás kérdését.

 

Tudta, hogy manapság a bőrszíjas férfi karórák népszerűsége világszerte egyre nő?

A megfelelő férfi karóra kiválasztása során egy sor szempontot szükséges szem előtt tartani, annak elérése érdekében, hogy a végén a kiválasztott karra illesztett időmérőről méltán kijelenthető legyen a következő: ez valóban hozzám illik!

A bőrszíjas karórák megjelenésükben időtlenséget hordoznak, mindig stílusosak, sikkesek és minden férfi számára remek választásnak bizonyulnak. Az ilyen típusú órát viselő férfiakról könnyedén leolvasható a céltudatosság, ők azok, akik tudják, hogy mit akarnak, és akik nem félnek dolgozni saját magukon.

Az ilyen férfi karórák is kifejezetten divatosnak számítanak:

  • a barna nemesbőr-szíjjal, lumineszcens mutatóval és rozsdamentes acéltokkal rendelkező Tommy Hilfiger Briggs
  • a sportos típusú, kronográf, 24 órás al-számlappal, nap kijelzővel ellátott barna nemesbőr szíjas, analóg számlapos Tommy Hilfiger Damon
  • ugyanakkor a Timestore webáruházban meglelheti az elegánsan sportos Timberland Westborough márkájú férfi bőrszíjas karórát is (többek között).

Egy magabiztos precizitással összeállított férfi karóra gyűjteményben a bőr- és fémszíjas karórák ugyancsak helyhez kell jussanak. Hogy indulás előtt melyik kerül aktuális „kiválasztottként” a karra több szemponttól válik függővé, melyek között kiemelt helyen szerepel a környezet, a munka, az alkalom és az öltözet egyaránt.

A klasszikus bőrszíjas férfi karórák garantálják az elegáns megjelenést, ugyanakkor viselésük rendkívül kényelmes, alig észrevehetőek a rozsdamentes acél szíjak nehéz érzéséhez viszonyítva.

Abban biztos lehet, hogy amikor bőrszíjas karórát vásáról egy olyan karóra típus mellett teszi le a voksát, amely soha nem megy ki divatból, igazi örökzöldnek minősül az órák világában. A legtöbb karóra tulajdonos egyenesen rajong a bőrszíjas időmérőért, hiszen amellett, hogy viselése, az a tapintatos, puha érzés rendkívül komfortos a viselő számára, számos stílusban beszerezhető és szinte alkalmazkodik, igazodik a viselőjéhez, hogy idővel elérhesse a tökéletes illeszkedést.

Semmiképpen sem óhajtunk szólni a fém szíjas karórák ellenében, hiszen mindkét óratípusnak megvan a maga varázsa és jellegzetes „aurája”. Amennyiben a komolyabb, klasszikusabb stílus áll közel Önhöz, akkor biztosan támaszkodhat a bőrszíjas férfi karóra extra stílusára.

Férfiként a kiegészítők száma klasszisokkal „behatároltabb”, mint a nőké, ezek között ugyanakkor biztos helye van a férfi karórának, amely egyfajta elismerés-mágnesként funkcionálhat, hiszen a bőrszíjas karóra ellenállhatatlan és egyedi varázzsal rendelkezik.

Habár az okostelefonok világában élünk, mégis ebben a folyamatosan pulzáló szférában a különféle, egymást fáradhatatlanul váltó és leváltó eszközök világában egy okostelefon – népszerűsége ellenére – nehezen fogja elnyerni a klasszikus és stílusos jelzőket.

Tagadhatatlan tény, hogy önbizalmat egyetlen boltban sem lehet vásárolni, ugyanakkor egy kiváló minőségű, elegáns karóra beszerzésével azt az üzenetet közvetíthetjük a környezetünk felé, hogy nem vásárolunk ész nélkül, megfontoltak és körültekintőek vagyunk mielőtt meghozzuk döntésünket, és a szépérzékünk is kiemelkedő.

 

Látogasson el webáruházunkba és vásároljon egy stílusos, időtlen, elegáns bőrszíjas férfi karórát!