platform szandál

Továbbra is trendi a platform szandál

Végre itt a meleg évszak! Ez pedig azt jelenti, hogy itt az ideje elrejteni a téli csizmákat könnyedebb lábbelire cserélni és a divatnak megfelelően megtervezni a gardrób frissítését. A tervezők már bejelentették a 2023-es év fő trendjeit. Az idei trendek listáján jelentős helyet foglal el a platform szandál.

Ez pedig remek hír a divatrajongóknak. Hiszen van-e kényelmesebb dolog a forró évszakban, mint egy erős alappal bíró lábbeli? De a platform szandált nem csupán a modern hölgyek kedvelik. Nagy rajongója volt az amerikai szexszimbólum Marilyn Monroe és a „Szex és New York” sorozat főszereplője, Carrie Bradshaw is. Idén a négyzet alakú lábujjrész továbbra is trendi marad. Ez a geometrikus forma a világ leghíresebb cipőtervezőit is megihlette.

A 2023-es szezonban a négyzet formájú lábujjrész lesz az aktuális trend a platform szandálok esetében. Azt mondják, minden a részleteken múlik. Ezzel nehéz nem egyetérteni. A tervezőknek érdekes elemekkel és szokatlan hangsúlyokkal sikerült idén igazán divatos remekműveket létrehozniuk.