esta

Szakszerű segítség az ESTA kérelem benyújtásához

Már hosszú ideje annak, hogy Amerikát az Álmok Földjeként emlegetik és való igaz, mind a mai napig rengetegen vándorolnak ki a jobb és sikeresebb életút megvalósításának reményében. Fontos tudni, hogy a kitelepedést, egyáltalán az oda történő kiutazást és látogatást is rengeteg adminisztratív intézkedés kell megelőzze. Mindenekelőtt az Electronic System for Travel Authorization, tehát az ESTA kérelem benyújtásával kell kezdeni az ügyintézést. Az ESTA kérelem lényegében az Egyesült Államokban való beutazást hivatott jelezni és konkrétan egy olyan online rendszert takar, amit minden állampolgárnak használnia kell, amennyiben a másik vízummentes országból, közöttük Magyarország is, szeretne bejutni az USA területére. Szerencsére az ESTA kérelem benyújtása, tehát maga az igénylési folyamat manapság már teljesen online történik, amit egyébként az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma (DHS) működtet.

Bár az online regisztráció lehetősége tagadhatatlanul megkönnyíti a dolgunkat, azért természetesen kicsit sem mindegy, hogy az ESTA kérelem kitöltésekor melyik szolgáltatót választjuk partnerünkül. Tagadhatatlan ugyanis, hogy az anyanyelven történő ügyintézés, adott esetben minden másnál fontosabb szempontot jelenthet egy idegenbe utazó turistának vagy munkavállalónak. Az ESTA Visa egy olyan professzionális vízumszervezet, ami többek között az ESTA kérelem magyarul történő benyújtását is biztosítja a hazai utazni vágyóknak, nem beszélve azokról a további különleges szolgáltatásokról, amelyeket ezen online ügynökség kínál. Tény ugyanis, hogy amennyiben ezen ügyintézést választjuk, akkor az ESTA kérelem magyarul kitöltendő űrlapja mellett, további hasznos és széleskörű információkat tartalmazó PDF dokumentációk is elérhetőek.

Ráadásul ezen különleges a vízumszervezet minden kérelmezés esetében pénz-visszafizetési garanciát is vállal, tehát Önnek akkor sem kell aggódnia az anyagiak miatt, amennyiben valamilyen oknál fogva nem lesz sikeres a vízumigénylése. Tehát, legyen szó az ESTA kérelem magyarul történő beadásának lehetőségéről, akár a további plusz szolgáltatásokról, tagadhatatlan, hogy az ESTA Visa szakszerű kiszolgálása tökéletes támpont és segítség lehet a kiutazáshoz. Válassza Ön is ezen szakavatott és tapasztalt ügynökség szolgáltatását és bízza valódi profikra a szükséges ügyintézést! Látogasson el minél hamarabb a www.estavisa.hu weboldalra, ahol további hasznos információkat is kaphat, illetve könnyedén ki is töltheti a kérelmezéshez szükséges adatlapot!