pizza

Nem egy pizzát mentett már meg a kihűléstől egy vezeték nélküli csengő

Gyakran rendel házhoz ételt? Valószínűleg találkozott már azzal a helyzettel, amikor hiába a leadott rendelés, akár órákon át várni kell a futárra. Ilyenkor rendszerint átértékeljük a szolgáltatóba vetett bizalmunkat, és legközelebb mástól rendelünk. De gondolt már arra, hogy esetleg a kapucsengőben van a hiba? Az ételfutárok munkáját is meg tudják könnyíteni az ilyen eszközök.

Az ételrendelés egyébként minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, pláne, hogy ma már nem merülnek ki a lehetőségek a pizzában és a hamburgerben. A nagyobb éttermek is igyekeznek beszállni az árversenybe, ám a vásárlók nem csak az árak, hanem a kapott szolgáltatás minősége alapján is válogatnak a kínálatban. Sokak számára döntő szempont az, hogy mennyire friss és meleg étel érkezik. Ugyan a szállítási idő például a fővárosban akár hosszúra is nyúlhat, de az már egy könnyebbség lehet, ha nem kell még a csengőt és a bejutás lehetőségét is keresgélni a futárnak.

Mert mi következik akkor, ha nem tudja értesíteni a szokásos módon a futár a megrendelőt? Jön a telefonálgatás, és korántsem biztos, hogy egy fárasztó nap után, vagy a baráti társasággal nevetgélve a telefont figyeljük. Ilyenkor akár csak hosszas próbálkozás után sikerül kézbesíteni az ételt, ami ekkorra már jó eséllyel kihűlt. A hideg pizzánál pedig csak egy rosszabb van, a silány minőségű pizza.

Nem csak az ételfutárok miatt érdemes azonban egy megfelelő minőségű kapucsengőt felszerelni. Számos olyan alkalom adódik, amikor bizony nem árt, ha tudjuk, valaki fel szeretné venni a kapcsolatot velünk. Gondoljunk csak a csomagküldő cégekre vagy a postásokra, akik számára telefonszám hiányában egyenesen lehetetlen küldetés elérni bennünket csengő nélkül.

Ma már olyan vezeték nélküli csengők is széles választékban megtalálhatóak a kínálatban, amelyek felszerelése laikusok számára sem okoz gondot, és akár 80 méteres távolságból is jól hallható jelzést produkál. Megéri előre gondolkodni, és ellátni az ingatlant ilyen megoldással. A kihűlt, ehetetlen pizzákat pedig felejtse el végleg!