gumi

Milyen négyévszakos gumi árakra lehet számítani?

Ezen az oldalon megnézheti, hogy milyen árakon találhat négyévszakos autógumikat. Az oldalon részletes kereső is a vásárlók rendelkezésére, amely sokat segíthet a keresésben. Bridgestone, Matador és még sok más márka közül választhatunk, ha abroncsot keresünk. Kedvező árak, gyors kiszállítás és vásárlóbarát kiszolgálás jellemzi az gumidirekt webáruházat. Online árak, gyors kiszolgálás az év bármely napján.

 

Debica, Alpen és Firestone hogy csak egy párat említsünk meg az itt található márkákból. Aki abroncsot keres, az itt biztosan megtalálja, hiszen szinte nem is létezik olyan abroncs, amit itt ne lehetne megvásárolni. A négyévszakos gumik hatalmas előnye, hogy minden időjárási körülmény esetén használhatók. Nyáron és télen, tavasszal és ősszel is jó megoldást nyújt. Extrém időjárási körülmények között nem biztos, hogy a legjobb választás, de a többi időjárási körülmények között bátran használjuk a négyévszakos gumikat.  Ónos eső vagy nagy havazás esetén érdemes a megbízható téli abroncsokat használni. Ma már igen olcsón lehet kapni speciálisan a téli utakra tervezett abroncsokat, amelyekből szintén széles áruválasztékot kínálnak. Magyarországon a kemény fagyok ideje lejárt, havazásra is egyre ritkábban számíthatunk, így akik a négyévszakos gumiabroncsra esküsznek azoknak az időjárási körülmények tökéletesen megfelelők.

 

Jelenleg a BF Goodrich Mud Terrain T/A KM3 235/75R15 110/107Q Off-road gumi, terepgumit kedvezményes áron lehet megvásárolni. Egy abroncs ára 50 290 forint, amely ár jelentős kedvezményre utal. A Continental is kedveskedik a vásárlóknak, hiszen a Continental All Season Contact 165/70R14 85T XL négyévszakos gumi, erősített kivitelben mindösszesen 18 790 Forint. Ezt azt jelenti, hogy alig több mint 72 000 forintért most egy teljes abroncsgarnitúrát vásárolhatunk. A gumidirekt oldalán most érdemes körülnézni, ha 4 évszakos abroncsot szeretnénk vásárolni. Akik ennél olcsóbban szeretnének abroncshoz jutni azokat sem hagyja cserben a webáruház. A Kumho Solus HA31 155/80R13 79T abroncsból 4 db alig több mint 40 000 forint. Az abroncsok vásárlása mellett a vidéki házhozszállítást ingyen vállalja a gumidirekt. Emellett minden vásárlónak kedvezményes gumiszervíz árakat is kínálnak.