medált

Milyen medált válasszak pároknak?

Minden hölgy életében a medál az, amely a legfontosabb szerepet töltheti be, hiszen valószínűleg már a kereszteléskor megkapta az első medálját. keresztelőkre gyakorta ajándékoznak kis kereszt medálokat és ez a divat egyáltalán nem múlandó, sőt! A medál a hölgyek körében az egyik legkedveltebb ékszer, hiszen, ha már rendelkezik egy aranylánccal, akkor a medálokat az alkalomhoz vagy színben az öltözködéshez, esetleg az éppen aktuális trendhez igazíthatja. A Schmuck ékszerboltok kínálatában számtalan medál megtalálható, így az összes korosztály bátran megtekintheti a kínálatot. Itt minden egyes alkalomra találhatunk medálokat, ráadásul megfizethető árakon. Mivel az üzlet webáruházzal is rendelkezik, így még sorban sem kell állni érte és a lakásunkból sem kell kitenni a lábunkat.

 

Amennyiben pároknak keres valamilyen egyedi medált, érdemes ezek közül válogatni: http://www.schmuckekszer.hu/medal/.

Itt olyan medálok közül is lehet választani, amely mindkét félnek megfelelő lehet. Ha éppen hivatalosak vagyunk egy nyári esküvőre akkor a legjobb, ha azonnal megnézzük a pároknak szóló ékszerkínálatot. Hölgyek, urak és gyermekek is viselhetik a medálokat. Természetesen az uraknak csak a visszafogottabb medálok megvásárlását ajánljuk, de ha a hölgy partnernek is ezt szánjuk ajándékba, akkor érdemes a hölgy részére egy díszesebb darabot kiválasztani.

 

A medál különleges ékszer, hiszen a fülbevalótól és a gyűrűtől eltérően pontosan a test középvonalára irányítja a tekintetet. Divatból, vallásból, családi kötődésből kifolyólag nagyon sokan viselnek ilyen-olyan célból medálokat. A vallási okokból hordott medálok valószínűleg már gyerekkorra nyúlnak vissza amikor a gyerekek a keresztelőre megkapják az első kis keresztet. A medálok között találhatunk asztrológiai ábrásat is, így mindenki azt a jegyet viselheti, amely tükrözi személyiségét is. Ennél személyesebb ajándékot nem is találhatnák, ha már ajándékozásról van szó. Ha párnak választjuk az ajándékot és tisztában vagyunk mind a kettejük csillagjegyével, akkor ne sokat habozzunk, hiszen ezzel az ajándékkal nem fogunk mellé lőni. Aranyból, kristályokból és drágakövekből készülő medálok is találhatók a kínálatban, így biztosak lehetünk abban, hogy pontosan azt az ékszert tudjuk megvásárolni, amelyről mi is álmodoztunk.