élményajándékok

Milyen élményajándékok léteznek Magyarországon?

Az élménypláza.hu weboldalán megnézheti, hogy milyen élményajándékok között lehet választani. Férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, családoknak, pároknak is vásárolhatunk élményutalványokat. Egy ilyen különleges ajándéknak mindenki örülni fog. Ma már egyre többen választják az élményutalvány megvásárlásának lehetőségét, hiszen a különféle alkalmakkor mindig gondban vagyunk, hogy milyen ajándékot válasszunk. Ezekkel az utalványokkal egyszerűen nem lehet mellé nyúlni. Itt nem kell attól tartani, hogy megvesszük a 100. pulóvert vagy parfümöt és a megajándékozott fancsali szájjal fogadja ajándékunkat.

Születésnapra ajándékozzunk egy szabadesés szimulátorban eltöltött órát, egy siklóernyőzést, drift versenyautó vezetést vagy egy szabadulószobás játékot. Ha párnak kívánjuk ajándékba adni az utalványt, akkor választhatunk 4 csillagos wellness élmény csomagot, egy szabadulószobás játékot vagy egy OffRoad Quad túrát. Biztosak lehetünk abban, hogy ezekkel az ajándékokkal meglepetést tudunk okozni. Ha gyermekünknek keresünk izgalmas ajándékot, akkor válasszunk ki számára egy drift versenyautó vezetést, egy mozi élményt, egy segway túrát vagy egy vitorlázást. A nőknek szóló élményajándékok közül érdemes kiemelni a Pihenés a természetben élménycsomagot, a főzőtanfolyamot vagy az élménylövészetet. Láthatjuk, hogy az ajándékok teljes tárháza vár ránk. Szinte akkor a választék, hogy nem is nagyon tudjuk, melyikkel tudnánk a legnagyobb örömet okozni. Ha minden ünnepi alkalomra ezt az ajándékozási lehetőséget választjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy előbb vagy utóbb mindenre sort keríthetünk,

 

Az élménypláza oldalán minden egyes ajándékozható élményt alaposan áttekinthetünk és megtekinthetjük a TOP 50 élményt is, amelyet valaha ajándékoztak. Az újdonságok között is érdemes szétnézni, hiszen az élménypláza gyakorta frissíti az elérhető lehetőségeket. A téli élmények, a vezetéstechnikai élmények, a csokoládébonbon készítés, a különféle workshopok, a főzőtanfolyamok folyamatosan frissülnek. Élménycsomagok, élménykártyák és élményajándék kiegészítők közül válogathatunk. A kiegészítők között találhatunk egyedi bakelit órát, mini féktárcsa kulcstartót vagy akár egy mini lengéscsillapító kulcstartót. Ezekkel a meglepetésekkel még nagyszerűbbé tehetjük párunk, családtagjaink, barátaink ünnepét, a különleges alkalmakat.