Karácsonykor is lehet számítani klíma akciókra

Ha kíváncsi arra, hogy milyen akciók várhatók az ünnepek alatt, akkor elég, ha picit is szétnéz Cascade klima weboldalán. A Cascade klímákat a Friotech Kft. forgalmazza, így meghatározó szerepet tölt be a hazai légkondícionáló kereskedelemben. A kereskedésben a világ egyik legnagyobb márkáját az LG klímákat forgalmazzák. A kereskedés nagykereskedésként is várja a kereskedőket az év bármely napján. A Cascade klímákat érdemes megvásárolni, hiszen a garanciális időszak meghosszabbítását is garantálják ügyfeleiknek. Az eredetileg 2 éves időtartam a kereskedésben további 3 évvel megnövelhető, így már a klímákra összesen 5 év garanciát adnak.

 

Mivel minőségi klímákról van szó, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így a megvásárolt berendezések hosszabb távon élvezhetők. Az LG klímák R32 hűtőközeget tartalmaznak és a világ legtöbbet használt kompresszoraival készül. A klímák minősége és szerelhetősége így egyedülálló. Nem kell a vásárlóknak azért aggódniuk, hogy kapnak-e a klímákhoz alkatrészt hiszen minden szerelést meg tudnak oldani a szakemberek. Az oldalfali split klímák mellett a multi készülékek is elérhetők. Ezek a készülékek már egy darab kültéri egység segítségével is képesek akár 4 vagy annál több helyiséget lehűteni. A készülékek többféle dizájnnal készülnek, így bármely otthon stílusához igazodik. A beltéri egységek természeteseb külön-külön szabályozhatók.

 

Álmennyezetes kazettás klímák képesek akár a nagyobb helyiségek hűtésére hiszen egyenletes és kellemes légeloszlást biztosítanak. Az év során több esetben is elérhetők a klímák akciós árakon, de erről érdemes a weboldalon tájékozódni. A készülékek mindegyikével jelentős energia megtakarítást lehet elérni, így sok esetben talán kifizetődőbb a fűtési időszakban is. A klímák csendesek, így akár hálószobákban is tökéletes megoldást nyújtanak a téli, valamint a nyári időszakban. A Cascade Bora inverteres klíma szett környezetbarát R32 gázzal üzemel, így az ózonréteget nem károsítja. A Cold Plasma ionizátor egy elektrosztatikus szűrő, amely a szennyeződéseket első lépésben polarizálja majd elektrosztatikus úton el is távolítja az otthonokból. Nem csak hűvös, egészséges és tiszta levegőjű otthont is vásárolhatunk.