romkocsma

Ilyen egy igazi romkocsma túra Budapesten!

A sokszor szürke és zsúfolt hétköznapokban sokaknak az ad egy kis motivációt a munka vagy tanulás elviseléséhez, hogy tudja, hamarosan jön a hétvége, amit pihenéssel, kikapcsolódással tölthet el. Gyakori probléma szokott azonban lenni, hogy mit is csináljunk, milyen aktív programmal töltsük el szabad estéinket. Ha te is szoktál szembesülni ezzel a dilemmával, ne gondolkodj tovább, mi megmutatjuk neked a megoldást! Abban az esetben, ha egy mozgalmas és eseménydús estét szeretnél eltölteni barátaiddal, vagy épp új embereket megismerni, akkor a romkocsma túrát neked találták ki!

Mit is értünk pontosan egy romkocsma túrán? A név már magában sejteti, hogy bizony egy ilyen buli nem azt jelenti, hogy egy helyben toporgunk, hanem épp az ellenkezőjét! Neki indulva az éjszakának, bejárunk több kocsmát, szórakozóhelyet, így a túra során nem csak új és izgalmas helyeket ismerhetünk meg, de sok új és jó fej embert is.

Mint minden más az életben, egy romkocsma túra is lehet jó és emlékezetes, de lehet unalmas és lapos. Ha egy igazán tartalmas és eseménydús túrán szeretnél részt venni fővárosunkban, Budapesten, látogass el hozzánk! Csapatunk nem csak a várost ismeri már tökéletesen, de az itt megtalálható legjobb romkocsmákat is megtaláltuk az évek alatt. Nem csak egy felejthetetlen élményt kínálunk neked, de ha a mi romkocsma túránkra látogatsz el egyedül, vagy épp barátaiddal, akkor egy ingyenes vendégital mellett még VIP belépést is biztosítunk az általunk bemutatni kívánt szórakozóhelyekre, így elkerülve a fölösleges sorban állást, és a sokszor idegőrlő várakozást.

Ha nem voltál még romkocsma túrán, akkor egy új és izgalmas élményért gyere el, ha már vettél rész korábban máshol hasonló programon, akkor adj nekünk egy esélyt, hogy megmutassuk, nem láttál még mindent! Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért szeretik olyan sokan ezt a romkocsma túrát, akkor a pubcrawlbudapest.hu linkre kattintva megtudhatod.