sds max vésőszár

Az SDS Max vésőszár kopásálló és formatartó

A szakszerű és gyors vésések elvégzéséhez nagyon nem mindegy, hogy milyen berendezéseket és kellékeket használ a munkavégző. A Bosch SDS Max vésőszár többféle kivitelben van jelen az onlineszerszam.hu webáruházban. A hegyes kialakítású darabok magas szinten kopásállóak és formatartóak, a gyártás során bevetett induktív edzésnek köszönhetően. A hosszúságok eltérőek lehetnek, variálható 280-600 mm között.

Ugyancsak kiváló minőséggel bírnak a lapos kialakítású SDS Max vésőszár termékcsalád tagjai is, ezek kiváló teljesítményre alkalmasak a falazatban és a betonban elvégzendő támasztási és bontási munkálatokban, a fugák eltávolításában, a vasalatok feltárásában. A kellék az SDS-Max befogású kalapácsokkal kompatibilis, a forgáskikapcsolási funkció aktiválása mellett. A kategóriában fellelhetőek a kimondottan csempével való műveletek elvégzéséhez tervezett SDS Max vésőszár fajták is, amelyek ugyancsak hosszú élettartamúak, a korszerű előállítási technológiájuknak és a teherbíró alapanyaguknak hála.

A Bosch fém fúrószár komoly teljesítményre képes

Az egyszerű és hatékony furatkezelésre a keményebb anyagok esetében ajánlott speciálisan erre a célra tervezett kellékek szakértő módon történő bevetése. A fém fúrószár alkalmas igen nagy szilárdságú alapanyagok megmunkálására is, mint az ötvözött és ötvözetlen acélhoz, nemvas-fémekhez és szürkeöntvényhez. Különféle kivitelben található meg ez a termék az onlineszerszam.hu webáruházban, költséghatékony áron.

A Bosch fém fúrószár termékcsaládból ezen a webhelyen számos különféle karakterisztikákkal bíró modell áll az érdeklődők rendelkezésére. Az itt forgalmazott innovatív technológiájú darabok közös jellemzője a rugalmasság, ami a gyártás során melegen történő alakításnak köszönhető. A rugalmasság miatt, ezek esetében igen alacsony a törés veszélye. Esetükben a gyors forgácselvezetésről a spirálhoronyra felvitt oxidréteg gondoskodik, mégpedig igen effektíven. A Standardline fém fúrószárak spirálfúrók, teljes edzésűek és DIN 338-nak megfelelő nagyteljesítményű gyorsacél típusúak.