sarokcsiszoló ár

A shop, ahol a sarokcsiszoló ár reális

A flex a legsokoldalúbb szerszámok közé sorolható, amit számtalan munkához bátran be lehet vetni. Amellett, hogy nagyon praktikus, a sarokcsiszoló ár egyáltalán nem mondható magasnak, tudva persze azt, hogy mennyi esetben a szakember hű társa lesz. De melyik mellett érdemes dönteni? Aki nem akar semmit sem a véletlenre bízni, a Bosch-t választja, aminek az egyik legmegbízhatóbb szerszáma a GWS 18-125 L Professional flex. A nagy teljesítmény és a tökéletes kezelés adott, legyen szó bármilyen anyagról. Ezen előnyök mellett annak is örülhet minden vásárló, hogy a sarokcsiszoló ár reális.

A legnagyobb kényelem, az ergonomikus és fáradságmentes munkavégzés végre garantált, köszönhetően a speciálisan kialakított főfogantyúnak. A hatékonyság pedig az erőteljes, 1.8 kW-os motornak tudható be, ami a gyors előrehaladást is segíti. Adott továbbá a kiemelkedő felhasználóvédelem a KickBack Control révén. A véletlen bekapcsolás elleni védelmet adja ez, illetve említést érdemel az elfordulás biztos védőburkolat és a rezgések csökkentése is. Mivel az onlineszerszam.hu oldalon a sarokcsiszoló ár alacsony, illetve számtalan egyéb típusban is megvehető a szerszám, megéri innen vásárolni.

Az SDS fúrószár teszi a gépet igazán hatékonnyá

Hiába adott a bivalyerős fúrógép, ha ahhoz nincs jó fúrószár. Mivel a SDS fúrószár a legkeményebb felületekkel, így a betonnal is megbirkózik, egy pótolhatatlan tartozéknak minősül. A négyélű élkiképzésnek hála nincs elakadás, illetve a SpeedX betonfúrónak a vasaltbeton sem jelent akadályt. A SDS fúrószár kialakításának bemutatásakor nem maradhat ki a központosító csúcs, ami segít a fúrás pontos megkezdésében, ezzel garantálva a precizitást.

Az egyik legkeresettebb SDS fúrószár a Bosch Uneo, aminél az egyediség az SDS Quick befogásban rejlik. A segítségével gyerekjáték a kisméretű furatok, normál dübelezési feladatok kivitelezése, 4 és 10 mm között. A keményfém csúcs kemény betonban és falazatban is lehetővé teszi a gyors fúrást. Egy olyan kiegészítőről van szó, ami egyetlen szerszámos ládából sem hiányozhat.